• e hënë - e shtunë : 13:30 – 19:30
  • .

Mirësevini në faqen tonë

A keni vuajtur apo keni dhimbje për një kohë të gjatë? A jeni i stresuar, keni mungesë energjie dhe të lodhur? Mjeku juaj ka zbuluar se jeni organikisht i shëndetshëm dhe ilaçet nuk funksionojnë? Hipnoterapia është një metodë e butë, efikase dhe e qëndrueshme dhe mund të ndihmojë të rriturit dhe fëmijët shpejt!

 


Çfarë mund të bëjë hipnoza për mua?

  • Do të përjetoni një relaksim të plotë, të thellë e pa dhimbje
  • Ndihmë e shpejtë dhe e pakomplikuar për dhimbjen, sëmundjet, frikën dhe bllokimet
  • Rritja e vetëdijes, vetëbesimit dhe performancës
  • Lehtësim efektiv i stresit
  • Do të përjetoni një cilësi të re të jetës

Ne ju ndihmojmë të keni një mendje dhe trup të shëndetshëm. Merrni këshilla nga një hipnoterapist!

Hipnozë profesionale në rajonin tuaj

Ju mund të gjeni informacione rreth trajnimit tim dhe edukimit të mëtutjeshëm në faqen rreth meje.

Kontaktoni me mua!

Diese Website verwendet Cookies und fragt nach Ihren persönlichen Daten, um Ihr Surferlebnis zu verbessern.
Chat
Online Chat 1
Si mund t'ju ndihmoj?
Powered by