• e hënë - e shtunë : 13:30 – 19:30
  • .

Humbni peshë me hipnozë!         

 

A doni të humbni peshë më lehtë dhe pa stres? Kontrolli i peshës është përgjithësisht i vështirë për ju? Nuk mund t’i rezistosh karameleve? Ne ju ndihmojmë të mposhtni bastarditetin në ndërdijen tuaj. Me hipnozë, kjo bëhet në mënyrë efikase, lehtë dhe pa efekte anësore ose efekt YO-YO.  Le të ju këshillojmë!

 

 

Mbipesha

 

Mbipesha është bërë një sëmundje e zakonshme vitet e fundit. Rreth 50 për qind e popullsisë në Evropë tani janë të paktën pak mbipeshë. Por sidomos numri i personave me shumë mbipeshë vazhdon të rritet. Ndoshta ju keni pak mbi brinjët tuaja dhe dëshironi të humbni peshë shpejt? A keni provuar shumë dieta të tilla si detoksim ose një dietë speciale, por kurrë nuk keni pasur një sukses të qëndrueshëm? Shumë prej jush janë si ju që dëshironi të arrini në peshën e tyre ideale përgjithmonë. Nuk duhet të jetë aq e vështirë për të humbur peshë dhe për të qëndruar përgjithmonë.

 

Pasojat e mbipeshës

 

Në përgjithësi, të qenit mbipeshë është një rrezik për shëndetin. Mbipesha bën trysni në nyje dhe kocka, të cilat mund të shkaktojnë dëme ortopedike. Por sistemi kardiovaskular vuan gjithashtu nga mbipesha. Mbipesha shpesh bazohet në një dietë të pasaktë dhe jo të shëndetshme. Si rezultat, sëmundje të tilla si diabeti ose sëmundjet kronike të stomakut zhvillohen si rezultat. Sidomos te gratë, mbipesha shpesh çon në çrregullime hormonale dhe madje edhe infertilitet. Yndyra e barkut është veçanërisht e dëmshme për shëndetin, kjo është arsyeja pse është më e rëndësishmja të përqendrohet në humbjen e peshës në bark.

 

Pse është kaq e vështirë të humbësh peshë?

 

Njeriu është një krijesë e zakonit. Në shumë raste, zakonet e këqija e vështirësojnë adoptimin dhe mirëmbajtjen e një stili jetese të shëndetshme.

Shpesh ne arrijmë të qëndrojmë të disiplinuar për një kohë të shkurtër dhe ta mbajmë vëmendjen e qëllimit tonë. Pas kësaj, bastarditeti i cili është në nderdijen tuaj fiton gjithmon, shpesh duke harruar se humbja e peshës është çështje që e dirigjon koka jonë. Ndërdija jonë është plot me zakone që janë solidarizuar ndër vite. Prandaj, ne kemi vetëdijen e plotë të informacionit të rremë që nuk mund ta zgjidhim lehtë. Kjo është arsyeja pse hapat e parë drejt një stomaku të vogël, këmbë të bukura dhe një trup të shëndetshëm me peshë ideale janë që më në fund të gjeni ekuilibrin midis ushqimit, sportit dhe psikikës. Këtu fillon hipnoterapia.

 

 

Metodat për humbje të përhershme të peshës

 

Vitet e fundit janë zhvilluar shumë metoda që premtojnë këshilla të suksesshme për humbjen e peshës. Shumë njerëz me mbipeshë tani janë në kërkim të programeve për humbje peshe që u ofrojnë atyre shumë mbështetje dhe një kornizë të fortë për t’u bërë i hollë. Një metodë e tillë është, për shembull, „Balanca Metabolike“, në të cilën krijohet një kornizë personale për ushqime të lejuara – bazuar në të dhëna të ndryshme personale dhe vlera të gjakut. Kjo siguron një nxitje në metabolizmin dhe djegien ideale të dhjamit.

 

Për më tepër, ekzistojnë portale në internet si „e-Balance“ që japin këshilla për humbjen e peshës. Këto portale krijojnë plane individuale të ushqimit që duhet të ndihmojnë në largimin e toksinave nga trupi dhe humbjen e peshës. Me këto metoda, jepet një udhëzim shumë i fortë, me ç’rast nuk arrihet pajtueshmëri dhe asnjë ndryshim i qëndrueshëm në sjelljen e ngrënies. Sepse mënyra e vetme për humbje të përhershme të peshës dhe humbje të përhershme në peshë është në ndërdije. Suksesi i qëndrueshëm mund të arrihet vetëm kur një ekuilibër rikthehet në mendje midis të ushqyerit, sportit dhe psikikës.

 

 

Përdorimi i hipnoterapisë për humbje peshe

 

Pikërisht këtu mund të fillojë hipnoza. Hipnoterapia lëshon bllokime në ndërdije dhe vendos informacion dhe sjellje që kanë një efekt pozitiv në humbjen e peshës. Përdorimi i hipnozës për të humbur peshë është një mënyrë efektive. Sepse hipnoza mund të arrijë ndryshime afatgjata dhe kështu korr sukses të qëndrueshëm. Për të arritur një rezultat optimal dhe në mënyrë që të mund të humbni peshë shpejt, ne në hipnotizimin.ch ofrojmë këshilla shtesë për ushqimin dhe ushtrimin.

 

Zbuloni tani nga ekspertët tanë rreth hipnoterapisë për humbje peshe. Merrni këshilla se si ta përdorni hipnozën për humbjen e peshës për ta arritur përfundimisht dëshirën tuaj për të qenë më i hollë

Diese Website verwendet Cookies und fragt nach Ihren persönlichen Daten, um Ihr Surferlebnis zu verbessern.
Chat
Online Chat 1
Si mund t'ju ndihmoj?
Powered by