• e hënë - e shtunë : 13:30 – 19:30
  • .

Marrëdhëniet dhe seksualiteti

 

Dëshiron një marrëdhënie harmonike? A keni një çrregullim seksual? Një mendje dhe një trup i shëndetshëm i ekuilibruar dhe vetëbesimi i mirë janë çelësi i lumturisë dhe harmonisë në një partneritet. Merrni këshilla nga një ekspert i hipnoterapisë. Hipnoza ndihmon!

 

Partneriteti

 

Një marrëdhënie e paprekur është gjëja më e rëndësishme për njerëzit. Një jetë e plotë seksuale është gjithashtu e lidhur ngushtë me këtë. Sepse fusha e marrëdhënies së jetës, intimiteti dhe seksualiteti kanë një rëndësi të madhe në bashkëjetesën njerëzore. Sidoqoftë, shumë njerëz dhe çifte vuajnë nga problemet e marrëdhënieve dhe çrregullimeve seksuale. Dëshira për një partneritet të lumtur dhe seksualitet të përmbushur është rrënjosur thellë, dhe megjithatë shpesh është e vështirë të arrihet kjo në jetën e përditshme dhe më gjerë.

 

Kuptimi i seksualitetit

 

Partneriteti dhe seksualiteti luajnë një rol të madh në jetën tonë private dhe në jetën e përditshme. Prandaj është më e rëndësishmja për mirëqenien tonë që të arrijmë përmbushje në këto fusha. Ne përpiqemi me të gjitha mjetet të gjejmë partnerin e duhur në kërkimin e partnerit dhe të jemi të lumtur së bashku me një jetë seksuale të përmbushur. Sepse të qenit i pakënaqur dhe i papërmbushur në këtë fushë mund të na shtrëngojë shumë dhe pastaj të ndikojë edhe në fusha të tjera të psikikës dhe trupit tonë.

 

Shkaku i problemeve në marrëdhënie

 

Edhe pse marrëdhëniet janë kaq thelbësore për ne, shumë partneritete vuajnë nga probleme. Shpesh këto probleme nuk mund të gjenden midis dy partnerëve, por janë për shkak të vetë njerëzve. Sepse njerëzit grumbullojnë shumë elemente ndarëse me kalimin e kohës, të cilat më pas transferohet në marrëdhënie.

Shkaku i vështirësive shpesh është për shkak të problemeve, bllokimeve dhe frikës suaj. Këto ndasi/dallime vetë e parandalojnë lumturinë tonë ndërnjerëzore. Nëse jeni në gjendje t’i zgjidhni këto bllokime, zakonisht ekziston edhe mundësia për të gjetur një partner ose për të udhëhequr një partneritet përgjithmonë të lumtur.

 

Gjithçka është çështje e kokës

 

Në veçanti seksualiteti është një pjesë thelbësore e partneriteteve. Por pikërisht në këtë fushë shfaqen vështirësi veçanërisht shpesh. Nga njëra anë, problemet e përditshme transferohen në jetën seksuale, gjë që mund të çojë në çrregullime seksuale.

Nga ana tjetër, problemet në jetën seksuale gjithashtu mund të ndikojnë negativisht në të qenit bashkë. Këto vështirësi përfshijnë vështirësi të orgazmës ose derdhje të parakohshme. Edhe nëse burrat janë impotentë ose vijnë herët, kjo mund t’i tendosë marrëdhëniet në planin afatgjatë. Për më tepër, mungesa e vetëvlerësimit ose ngurtësia mund të ndikojë negativisht në jetën seksuale së bashku. Në shumicën e kohës këto vështirësi dhe shqetësime bazohen në probleme më të thella. Frika dhe bllokimet në veçanti sigurojnë që ne nuk mund të veprojmë lirshëm. Në vend të kësaj, ato shkaktojnë probleme në marrëdhënie dhe çrregullime seksuale nga ndërdija jonë.

 

Terapitë e mundshme

 

Ndërkohë, janë zhvilluar gjithnjë e më shumë terapi dhe formate që premtojnë ndihmë në marrëdhënie dhe probleme seksuale. Këto variojnë nga terapia e partnerit deri te terapia seksuale. Ndërsa i pari merret kryesisht me problemet e përditshme, terapia e seksit ka të bëjë më shumë me problemet që lidhen me jetën seksuale. Kjo është një përpjekje për t’i sqaruar problemet dhe eliminuar shkaqet themelore.

Një nga qasjet është rritja e vetëbesimit në mënyrë që të përmirësohen ose eliminohen problemet e ndryshme seksuale. Përveç kësaj, tani ekzistojnë edhe ilaçe që mund të ndihmojnë në problemet e ereksionit ose impotencës. Sidoqoftë, vetëm simptoma përdoret këtu dhe shkaku mbetet i patrajtuar.

 

Hipnoterapia për marrëdhënie dhe probleme seksuale

 

Terapia e hipnozës mund të jetë një ndihmë efektive për çrregullimet seksuale dhe problemet e partneritetit. Nga njëra anë, hipnoza mund të ndërtojë vetëbesim, dhe bllokimet e vjetra gjithashtu mund të lirohen. Modelet negative me hipnozë mund të zëvendësohen nga pozitivet.

Këto ndryshime në ndërdijen zakonisht çojnë në ndryshime pozitive në partneritet dhe seksualitet. Hipnoterapia mund ta balancojë trupin dhe mendjen, duke eliminuar çrregullimet seksuale dhe krijuar hapësirë ​​për një partneritet të lumtur.

Nëse vuani nga problemet e marrëdhënies ose çrregullimet seksuale, tendosni partneritetin tuaj, merrni këshilla nga ekspertët tanë për hipnozën. Mësoni më shumë rreth hipnoterapisë tani për të hapur rrugën e rritjes së vetëvlerësimit dhe një partneriteti të lumtur.

Diese Website verwendet Cookies und fragt nach Ihren persönlichen Daten, um Ihr Surferlebnis zu verbessern.
Chat
Online Chat 1
Si mund t'ju ndihmoj?
Powered by