• e hënë - e shtunë : 13:30 – 19:30
  • .
Ndalojeni pirjen e duhanit – lëreni duhanin me hipnozë

 

Dëshiron të jesh joduhanpirës? Kutisë jo të shendetshem ti thuash jo dhe ta marrish përseri kontrollin mbi veten. Atëherë keni ardhur në vendin e duhur. Ne kemi zhvilluar metodën tonë efikase. Një kombinim i hipnoterapisë dhe akupunkturës laser. Absolutisht pa dhimbje, pa stres dhe me një shkallë të lartë suksesi. Le të ju këshillojmë!

 

Varësia ndaj cigareve

 

Çdo duhanpirës di për pirjen e duhanit dhe dëmet e mundshme që i shkakton në shëndet. Por varësia ndaj cigares është shpesh më e fortë se mendja. Stresi është shpesh një arsye e përparuar për ta ndezur një cigare, por edhe për të mos e lënë duhanin. Por ky stres është një gabim. Sepse në thelb çdo varësi shkakton stres. Nëse trupi nuk furnizohet me lëndë narkotike, hormonet e stresit lëshohen. Për më tepër, duhet të kalojë kohë për pirjen e duhanit dhe blerjen e cigareve që trupi i dikton. Varësia ndaj cigareve përcakton kështu një pjesë të madhe të kohës suaj dhe merr vendime falas për ju.

Përmasat financiare nuk duhet të nënvlerësohen gjithashtu. Me një kuti cigaresh në ditë, pirja e duhanit gllabëron rreth 250 CHF në muaj, të cilat mund të mungojnë diku tjetër. Por arsyeja më e rëndësishme për t’u bërë më në fund jo duhanpirës janë akoma aspektet shëndetësore. Përbërësit e cigareve shkaktojnë dëme të qëndrueshme në trup dhe shëndet.

Sëmundjet kardiovaskulare, kanceri dhe sëmundjet kronike zvogëlojnë jetëgjatësinë. Kur pi duhan, nikotina thithëse dhe përbërësit e shumtë të shtuar, të cilat shtojnë edhe më shumë marrjen e nikotinës, shkaktojnë një reagim fizik. Ky proces lëshon substanca që shkakton ndjenjën e lumturisë dhe ndjenjën e relaksimit dhe shpërblimit në trup. Ky lëshim i hormoneve bëhet zakon për trurin, pas të cilit fillon varësia. Nëse nikotina dhe më pas çlirimi i hormonit nuk shfaqet, shfaqen simptoma të tërheqjes si tensioni, çrregullimet e gjumit, agresiviteti, dhimbja e kokës dhe shumë simptoma të tjera.

Por jo vetëm aspekti fizik është pjesë e varësisë. Sidomos lidhja nervore midis pirjes së duhanit dhe situatave të caktuara të përditshme, si psh cigaren pasi e keni pirë, në situata stresuese ose para se të shkoni në shtrat, e vështirëson përfundimisht të hiqni dorë nga pirja e duhanit.

 

Bëhuni një duhanpirës me Flaster

 

Një shumëllojshmëri e metodave të ndërprerjes së pirjes së duhanit janë zhvilluar vitet e fundit. Mbi të gjitha, produkte të mirënjohura si nikotetë, copëza nikotine ose çamçakëz nikotine, të cilat synojnë ta bëjnë ndërprerjen e duhanit më të lehtë duke lehtësuar simptomat e tërheqjes për shkak të sasive të vogla të nikotinës së shtuar. Ndoshta ju keni provuar tashmë një ose më shumë prej këtyre produkteve pa sukses të qëndrueshëm.

Arsyeja për këtë do të jetë se këto metoda adresojnë vetëm varësinë në një nivel fizik, faktori i zakonit është injoruar plotësisht. Kjo do të thotë që koka ose truri nuk janë të përfshira në procesin e heqjes. Një arsye pse ndërprerja e pirjes së duhanit shpesh dështon me këto produkte. Sepse braktisja e duhanit fillon në kokë dhe shpesh është një varësi me emocione të thella!

 

Lënia e suksesshme e duhanit përmes hipnozës dhe akupunkturës laserike

 

Ndoshta, si shumë duhanpirës të tjerë, ju keni bërë tashmë disa përpjekje për ta lënë duhanin. Në raste të tilla, hipnoza mund të jetë metoda e duhur për ta lënë përfundimisht duhanin. Hipnoterapia për ndërprerjen e pirjes së duhanit në hipnolife-coaching.ch kombinon hipnozën me akupunkturën laser. Hipnoza punon në zakonet e vjetra në ndërdijen, ku frika dhe bllokimet lëshohen. Në një seancë të dytë, nëse është e nevojshme, akupunktura laser stimulon pika specifike në vesh, duke përfshirë pikat e varësisë, pikat e stresit dhe pikat e urisë. Në këtë mënyrë, simptomat e tërheqjes lehtësohen ose madje parandalohen plotësisht.

 

Ndalojeni pirjen e duhanit me hipnozë dhe akupunkturë laser

 

Nëse tashmë keni pasur disa përpjekje për ta lënë duhanin dhe tani dëshironi të bëheni më në fund joduhanpirës, shfrytëzojeni rastin dhe merrni këshilla nga ekspertët tanë për hipnoterapinë për lënien e duhanit. Sepse përdorimi i hipnozës kundër pirjes së duhanit është një mjet i provuar. Shtimi i akupunkturës laser krijon një qasje premtuese, dhe të thjeshtë. Qasja e terapisë nga hypnolife-coaching.ch ofron hipnozë për lënien e duhanit në kombinim me akupunkturën me laser, me ndihmën e së cilës më në fund mund të bëheni joduhanpirës.

Diese Website verwendet Cookies und fragt nach Ihren persönlichen Daten, um Ihr Surferlebnis zu verbessern.
Chat
Online Chat 1
Si mund t'ju ndihmoj?
Powered by