• e hënë - e shtunë : 13:30 – 19:30
  • .

Për kuptimin tim, stërvitja është një formë e këshillave të orientuara drejt qëllimit dhe drejt zgjidhjes. I kushtoj shumë rëndësi zbulimit, zhvillimit dhe shfrytëzimit të burimeve të mia. Në përvojën time, klientët shpesh nuk janë në dijeni të këtyre burimeve.

 

 

Temat e shpeshta të stërvitjes

 

  • Aftësi komunikimi
  • Kompetenca e marrëdhënies
  • Konfliktet
  • Problemet në çifte
  • Problemet familjare
  • Konfliktet
  • Strategjia e të mësuarit (të rritur, fëmijë, adoleshentë)

 

Rezervoni një takim

 

 

Diese Website verwendet Cookies und fragt nach Ihren persönlichen Daten, um Ihr Surferlebnis zu verbessern.
Chat
Online Chat 1
Si mund t'ju ndihmoj?
Powered by