• e hënë - e shtunë : 13:30 – 19:30
  • .

E RNDSISHME

Para rezervimit, ju lutemi gjithmonë të konsultoheni me hipnoterapistin tuaj për sa kohë duhet të rezervoni terminin
Ju lutemi plotësoni gjithmonë GJITHA fushat – kushtojini vëmendje mesazheve të gabimit nëse një fushë nuk ishte e mbushur si duhet
Fusha „Kodi Postar“ mund të përmbajë vetëm numra dhe asnjë shkronjë ose hapësirë
Takimi vlen vetëm kur merrni një konfirmim me email ose SMS!

Shumë faleminderit!

shpenzimet

Ne e ngarkojmë orën e konsultës me tarifën 100,00 CHF në orë (të rinjtë deri në 20 vjet CHF 120,00). Faturimi bëhet çdo çerek ore, me ç’rast ora e pjesshme që ka filluar është vendimtare.

Chargedo shtesë në varësi të distancës shtohet një shtesë.

Konsultimet përmes telefonit (me marrëveshje paraprake) janë gjithashtu të mundshme. Ne gjithashtu i ngarkojmë këto në intervalet tremujore në orë dhe shkalla e 30,00 CHF për tremujorë.

anullime

Anulimet janë të mundshme falas deri në 24 orë para takimit.

Nëse emërimet e dakorduara nuk mbahen, ne ngarkojmë një tarifë të sheshtë prej 100,00 CHF.

Rezervoni një takim

Diese Website verwendet Cookies und fragt nach Ihren persönlichen Daten, um Ihr Surferlebnis zu verbessern.
Chat
Online Chat 1
Si mund t'ju ndihmoj?
Powered by